Rice Fergus Miller Office and Studio: Bremerton, WA


By Shawn Oram, P.E., Member ASHRAE, LEED AP & Carmen Cejudo, Member ASHRAE, LEED AP BD+C|

Rice Fergus Miller Office and Studio

Designing for Off


Instead of choosing new construction, Rice Fergus Miller’s owners decided to completely renovate an abandoned Sears Automotive Center for the architecture firm’s new office and studio space. The building is “designed for off,” with efficiency and simple intelligence designed into the building so systems can be turned off most of the year. The building serves as a model for clients and the community on how to meet aggressive energy and water saving targets in a major retrofit with a modest budget.



Additional Information

Existing, Office/Institutional
Leave a Comment
Name*
Email*
(For verification purposes only)
Comment*
Enter the text shown in this image:*(Input is case sensitive)
* - Only comments approved by post editor will be displayed here.